More than a haircut

Over ons

About us

modern

kwaliteit

Hairblitz is een moderne kapsalon in Amstelveen, waar dagelijks met veel enthousiasme uw haar wordt geknipt, geverfd en gestyled door een ervaren team, onder leiding van eigenaresse Necla Gökalp.

Necla heeft al ruim 30 ervaring als kapster in diverse salons en is naast top hairstylist ook colour specialist.

Necla geeft Hairblitz een nieuwe impuls en persoonlijke touch door service gericht naar klanten te werken. Daarnaast heeft ze gekozen voor de kwaliteitsproducten van Schwarzkopf Professional. Vooral op het gebied van haarkleuring is dit een upgrade. Tevens zal het nieuwe merk Authentic Beauty Concepts hoge ogen gaan gooien in de salon. Mooie producten op natuurlijke basis met een top kwaliteit.

We listen

passie

VAKMANSCHAP

Bij Hairblitz creëren we kapsels die bij jouw persoonlijkheid en lifestyle passen. Bij ons sta jij centraal, maken we tijd voor je en luisteren we naar jouw wensen. In onze kapsalon in Amstelveen bieden wij een concept aan met specialisten op het gebied van knippen, kleuren en het zetten van extensions. Of je nu man, vrouw, kind, bruid of bruidegom bent, je op zoek bent naar een spetterende look voor een feest of gewoon een verzorgd kapsel wilt, bij Hairblitz zit je altijd goed. Want dankzij de creativiteit, vakmanschap en passie van onze kappers en kleurspecialisten zorgen wij ervoor, dat jij er op je allermooist uitziet.

Meet us
lovely people

ons team

door wie wordt u geknipt?

Wij zijn een hecht, gemotiveerd en vrolijk team, dat is geschoold met de beste technieken en op de hoogte is van de nieuwste trends. We werken graag samen en houden op z’n tijd van een grapje. Hierdoor is de sfeer goed en informeel. We staan open voor elkaars ideeën, maar tegelijkertijd heeft ieder zijn/haar eigen stijl en creativiteit.

We overleggen veel om samen tot het beste resultaat te komen, daardoor zijn we goed op elkaar ingespeeld, dit werkt voor ons erg inspirerend.

Op het moment dat u een afspraak maakt, kunt u eventueel zelf aangeven door wie u graag geholpen wilt worden.

Relax

ONTMOET ONS TEAM

Hairblitz heeft een hecht en ervaren team, dat wordt geschoold met de beste technieken en geïnspireerd door de nieuwste trends.